Dilektepe Ortaokulu

Belgegeçer : İl içi ve il dışı tercihler için mutlaka arayınız.
WEB https://dilektepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Dilektepe Köyü Sincik/Adıyaman
VİZYON : Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : AZAN KALORİFER SİSTEMİ
Servis : VAR
Ulaşım : Köyden il ve ilçe merkezine minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.sincik ilçe merkezi ve il merkezine giden yolların 3 km si stabilize geri kalan kısmı asfalttır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 42, Sincik İlçe merkezine 28 km uzaklıktadır.KAHTA İLÇESİNE 27 KM DİR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :